Provimet e lirimit/ Nxënësit marrin pyetjet paraprakisht, tezat qarkullojnë në grupe facebook-u

Ashtu si dhe në Shqipëri, edhe në Kosovë ditën e sotme zhvillohet provimi i lirimit për nxënësit e klasave të 9-a.

Megjithatë, duket se pyetjet dhe përgjigjet e testit kanë dalë përpara se nxënësit të futeshin në shkolla. Tezat kanë qarkulluar në rrjetet sociale, në grupe të veçanta private, të cilat administrohen nga disa persona. Nuk dihet ende se kush apo në çfarë mënyre është arritur që këto teza të publikohen.

Provimet e lirimit/ Nxënësit marrin pyetjet paraprakisht, tezat

Share With:
Translate »
41 Views