Pse kjo video e një babai që kërcen me dadon e fëmijëve u bë menjëherë virale?!

Një video që tregon dadon dhe babain e fëmijë teksa kërcejnë skenën e fundit të filmit ‘Dirty Dancing’ është bërë virale në rrjete sociale.

Ajo që bëri që kjo video të marrë me mijëra komente ishte kontakti i tyre, qw tregonte intimitet dhe një lidhje shumë të ngushtë.

Shumica e atyre që panë videon nxituan të komentojnë se babai dhe dadoja dukeshin shumë komod me njëri-tjetrin dhe në fakt ky intimitet krijoi ndjenja të pakëndshme te kushdo që shikonte këtë kërcim.

Shumë përdorues u përpoqën ta paralajmërojnë gruan se ndoshta marrëdhënia midis të dyve nuk është aq e pafajshme.

Në video në një moment dëgjohet bashkëshortja e tij duke i thënë “Ti i preke gjoksin”  dhe burri i përgjigjet: “E di”.

Sidoqoftë, sapo gruaja pa reagimet, ajo nxitoi të mbronte dadon, duke folur për “një engjëll”.

Siç tha ajo, ata e takuan atë në një qendër ditore për fëmijët dhe menjëherë krijuan miqësi.

Kur shpërtheu pandemia ato i ofruan asaj të qëndronte me ta sepse gruaja do të punonte, ndërsa burri do të qëndronte në shtëpi dhe do të kishte nevojë për ndihmë.

Share With:
Translate »
110 Views