Quhet Joel dhe ka kaçurrelat e të atit; Njihuni me vajzën e Aleksandër Gjokës!

Ndonëse është një ndër këngëtarët më fenomenal shqiptar, Aleksanër Gjoka ka zgjedhur të jetë tejet diskret me jetën e tij private.

Familja e këngëtarit jeton prej vitesh në Itali, ndërsa Aleksandri ka vijuar karrierën e gjatë në Shqipëri, larg bashkëshortes dhe fëmijëve

Duke qenë se dy fëmijët e këngëtarit djali Rei dhe vajza Joel nuk kanë zgjedhur rrugën e të atit, Gjoka i famshëm i familjes i ka mbajtur fëmijët përherë larg vëmendjes mediatike.

Por ndërsa po i hidhnim një sy llogarisë së instagramit të këngëtarit të ‘Ditë dimri’ u njohëm aty virtualisht me vajzës e artistit, Joel e cila nga babai duket se ka trashëguar kaçurrelat e bukura.

Duket se si për çdo baba, edhe për Aleksandrin vajza është pika e tij e dobët, pasi dedikimet për të bijën janë disa në instagramin e tij.

Aleksandër Gjoka këtë verë ka patur një axhendë tejet të ngjeshur me të kënduarit live në bare të ndryshme.

Share With:
Translate »
85 Views