Rama poston foton nga varri i prindërve dhe nuk qenka aspak i zakonshëm

Ditën e sotme, kryeministri Edi Rama ka postuar një foto nga varri i prindërve. Ai shkruan: “Kur vdes babai, bëhesh burrë, kur vdes nëna bëhesh fëmijë dhe kur të dy të shohin nga lart lutesh të jesh i denjë për dashurinë e tyre…”

Në foto tregohet varri i prindërve i cili nuk është aspak i zakonshëm. Shpirti i një artisti si kryeministri ynë reflektohet dhe në banesën e fundit të prindërve. Disi abstrakt, si letra të hedhura mbi ta, ku shkruhen emrat e Kristaqit dhe Anetës, me dy karafila një të kuq dhe të bardhë. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
137 Views