Me lot në sy kërkonte të kthehej në shtëpi, Jasmina e vogël mes të riatdhesuarve nga Al Hol-i

Jasmina e vogël bën pjesë në grupin e fëmijëve që do të riatdhesohen në Shqipëri nga kampi famëkeq i Al Hol-it. Lajmin e bën të ditur gazetari Taulant Koplikaj, i cili e intervistoi 11-vjeçaren më herët gjatë korrikut.

“Jasmina e mbajtëm fjalën,” shkruan gazetari në postimin e tij duke publikuar listën e plotë të grave dhe fëmijëve që do të riatdhesohen.

Me lot në sy Jasmina i thotë gazetarit se do të shkojë në shtëpinë e saj në Shqipëri ku ka të afërmit e dy shoqe të fëmijërisë dhe se nuk donte që të rrinte më në kamp.

Share With:
Translate »
154 Views