Rama uroi shqiptarët me videon më të bukur, Zaho qenka rritur dhe bërë një djalosh simpatik

Kryeminstri Edi Rama ka vendosur që mëngjesin e fundit të këtij viti ta mbyllë me një postim të gëzueshëm në Facebook, ku me dhjetëra fëmijë duken teksa festojnë brenda ambienteve të Kryeministrisë.

Dhe në mesin e gjithë atyre fëmijëve vihet re edhe Zaho, djali i vogël i familjes Rama. Ai duket se ka marrë pjesë në të gjitha aktivitetet e zhvilluara dhe është filmuar si kurrë më parë nga koka tek këmbët.

 

Nga kjo video vumë re se Zaho qenka rritur nga hera e fundit që e kemi parë dhe është bërë një djalosh simpatik bjond.

 

Share With:1235 Views