Vajza e David Beckham në hapat e të atit, vetëm 8 vjeçe “bën tatuazhin e parë”

David Beckham ka një lidhje shumë të ngushtë me vajzën e tij, Harper. Madje vogëlushja shpesh do të ndjekë hapat e të atit dhe këtë gjë e ka treguar dhe nga veprimi i saj i fundit. David është i mbuluar nga koka tek këmbët me tatuazhe dhe për t’i ngjarë disi atij edhe Harper ka vendosur të bëjë një “tatuazh”. Victoria Beckahm ka publikuar në ‘Instagram’ një fotografi të tatuazhit të përkohshëm të Harper. Ajo kishte vizatuar në pjesën e sipërme të krahut një diamant me dy krahë engjëjsh.

Në fakt jo vetëm David, por e gjithë familja Beckham është fanse e tatuazheve, prandaj për këtë arsye edhe Harper ka provuar të bëhet njësoj me të tjerët.

Share With:420 Views