Renée, Nora dhe Roberti na sjellin foto fantastike nga pushimet sekrete

Nora, Roberti dhe Renee janë nisur me pushime në një vend që kanë preferuar ta mbajnë sekret. Ata kanë ndarë me ne disa momente ku ajo që bie më tëpër në sy është pamja e jashtme e familjes Berisha që nuk zhgënjen asnjëherë. Natyrisht që vendin e parë e mban Renee, por edhe format e mamit dhe babit janë për tu admiruar. /Kids’ Time

 

Share With:
Translate »
1758 Views