Rezarta Shkurta prezanton shoqen e saj të ngushtë

Rezarta Shkurta ka qenë diskrete përsa i përket jetës private. Megjithatë lajmin e bukur të shtatzanisë dhe ardhjen në jetë të vajzës së saj disa vite më parë, ajo sigurisht që i ndau dhe me ne. 

Hera është rritur dhe ka filluar të shfaqë dëshirat e saj për veshjet dhe të bukurën në përgjithësi, virtyte të cilat me siguri i ka marrë nga mami. Po aq me stil duken edhe në këtë foto ku Rezarta është shprehur se Hera është shoqja e saj e ngushtë. Përveçse Hera është e bukur vetë, duhet thënë dhe se shoqet i ka të bukura! ???? /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1026 Views