Roan sapo i “shkriu” zemrën Majkut

Reperi Majk me gjithë angazhimet që ka në muzikë, ai nuk e harron edhe përkujdesjen ndaj fëmijës. Ai vazhdimisht publikon foto të djalit për të cilin ka dashuri shumë të madhe. Në fotografinë e fundit të Roanit, ai shihet duke fjetur imazh i cili të shkrinte zemrën dhe për Majkun ishte njësoj. Majk ishte i pa fjalë nga ky imazh i djalit dhe kishte vënë vetëm një figurë të zemrës sipër fotos.   

Share With:
Translate »
1112 Views