Sa i shkonka shtatzania Jonidës

Jonida Vokshi nuk është shtatzënë në jetën reale, por në një rol që mezi po e presim të vijë. Moderatorja është së pari aktore dhe është duke xhiruan një film. Kështu që ua do puna aktoreve të vendosin ndonjë jastëk ndonjëherë ose disa herë gjatë karrierës. Disa e bëjnë këtë pa u bërë ende nëna. Si të thuash, e provojnë disi ndjesinë.
Ndoshta ndjekësit u konfuzuan, por më pas kuptohej se ishte në xhirime. Jonida është ende beqare dhe për të nuk qarkullojnë thashetheme. Ajo ka ditur mirë ta mbajë larg personalen nga publikja.

Share With:
Translate »
1635 Views