Sara dhe Ledioni janë në pushime luksoze, por prapë paskan një problem…

Kur bëhesh prind pushimet janë gjithmonë një dedikim i plotë ndaj fëmijës dhe pjesën më të madhe të kohës i përkushtohesh atij.
Pas disa vitesh kur fëmija rritet dhe çiftit i jepet mundësia të udhëtojë vetëm, duket se është e vështirë të menaxhosh gjithë kohën e lirë që ke për vete.
Të paktën Ledioni dhe Sara e kanë ndjerë këtë gjë në udhëtimin e parë që bëjnë vetëm pas dy vitesh. ‘Kur udhëton vetëm si çift pas dy vjetësh, e gjen veten dike mos ditur çfarë të bësh me gjithë kohën e lirë që ke’- ka shkruar Sara bashkangjitur fotos me Ledionin shkëputur nga pushimet e tyre.
Duket se Londoni i vogël i ka lënë vetëm prindërit e tij këtë herë por duket se ata po ja ndiejnë shumë mungesën vogëlushit.

Share With:
Translate »
579 Views