“Sekreti” i një kopshti të mbushur me trëndafila në familjen Dudushi, mban emrin Kroi Art

Duket se pasditet kur mami dhe babi përfundojnë angazhimet e tyre në televizion, vogëlushi Kroi Art i vlerëson aq shumë sa përpiqet të jetë edhe ndihmës i mirë në detyrat e shtëpisë.

Me anë të një videoje në Instagram, Bieta na ka trrguar se si Kroi ujit lulet në kopshtin e vogël të shtëpisë së tyre dhe si kanë çelur trëndafilat nga mirëmbajtja.

Ne ju sugjerojmë që edhe ju ti angazhoni fëmijët në punë të tilla. S’ka qejf më të madh se sa ti shohësh të kujdesen me dashuri ndaj luleve apo aktiviteteve të ngjashme dhe të mësohen që të vegjël me këtë lloj ndjeshmërie ndaj punës.

Share With:354 Views