Shenjat që tregojnë se fëmija juaj është i shqetësuar

Fëmijët shumë shpesh nuk flasin lidhur me problemet e tyre. Megjithatë, ka disa shenja që tregojnë se ata kanë probleme. Ja cilat:

  • Nëpërmjet shpërthimit të inatit
  • Sillet keq dhe në mënyrë agresive
  • Veçohet nga jeta familjare dhe fëmijët e tjerë.
  • Është i paaftë të jetë pjesë e një aktiviteti apo edhe të flejë.
  • Shikon ëndrra të këqija.
  • Ka vuajtje dhe dhimbje
  • Qan shumë
  • Refuzon ushqimin

Share With:
Translate »
720 Views