Shifra marramëndëse që do të paguajë Rob për kujdestarinë e vajzës Dream

Biznesmeni 39 vjeçar ka fituar më tëpër se 50% të kujdestarisë së vajzës së tij me Blac Chyna. Rob i takonte t’i jepte vajzës Dream 10000 $ sipas gjyqit, por Blac ka pretenduar për më tepër duke e kërcënuar se mund ta hidhte në gjyq. Pretendimet e saj vijnë pasi ajo ka akuzuar Rob se ka qënë i dhunshëm dhe ka abuzuar me të gjatë lidhjes së tyre. Kështuqë Rob ka vendosur “t’i mbyll gojën” duke rritur vlerën që do të marrë vajza e tyre, me 20000$ çdo muaj. Megjithatë ai shpreh shqetësimin se Blac nuk do të jetë një mama e kujdeshme për Dream dhe do t’i përdorë paratë për aktivitetet e saj. Po për çfarë mund ti duhen një fëmije 10 muajsh 20.000 $ vallë ?

Share With:
Translate »
844 Views