Shikoni sa është rritur vajza e këngëtarit Besart Halimit

Tre muaj më parë ai përjetoi ndjenjën më të bukur atë të të bërit baba për herë të parë.

Vogëlushja Kaia i dha emrin baba këngëtarit të njohur Besart Halimi. Që nga momenti kur erdhi në jetë Kaia, Besarti ka dëshmuar se është një baba shumë i përkushtuar. Muajt po ecin e kështu edhe Kaia e vogël ka filluar të rritet.

Besarti është herë pas here aktiv në Instagram dhe profili i tij tashmë është i mbushur edhe me foto të vajzës. Dhe pikërisht ditën e sotme ai na ka njohur me Kaian disa muajshe dhe ajo është një bukuroshe prej vërteti. 

 

 

Share With:
Translate »
837 Views