Shkatërroi zyrën e drejtoreshës se ngeli në shkollë

Një nxënës ka mësuar dje se nuk mund ta kalonte dot vitin shkollor. Një ditë më parë, ai është paraqitur në gjimnazin ku mësonte në Tiranë dhe aty, drejtoresha i ka thënë se rezulton ngalës. F.D, 17-vjeçar, nuk e ka pritur aspak mirë këtë lajm dhe sipas hetimeve të para të Policisë, ka dëmtuar një tavolinë, një vazo lulesh e një kornizë. Ndaj adoleshentit ka nisur një hetim. I riu akuzohet për veprën penale “Shkatërrimi i pronës”.

Share With:
Translate »
716 Views