Shikoni sa trim është i biri i Fjodora Fjorës

Fjodora Fjora është një gazetaret më të njohura të kulturës në Shqipëri. Gazetarja e njohur këtë fundjavë ka gjetur kohë që të rrijë më shumë me familjen, ku pjesën më të madhe e merr sigurisht djali i vogël të cilin ajo e ka birësuar. Këtë herë ajo ka zgjedhur të luajë me djalin e saj në një rrjetë ku ai kalon dhe i kujton asaj që e mbajti fjalën që i kishte premtuar, duke i thënë se është trim.
Statusi i Fjodora Fjorës: My brave little man /Kids’ Time

Share With:648 Views