Shkon me kostum kombëtar në mbrëmjen e maturës, dhe shoqëruesi është kaq i veçantë

Një maturante nga Kukësi ka “thyer rregullat” e natës më të rëndësishme të nxënësve duke u shoqëruar nga gjyshi në mbrëmjen e maturës. Kur tradita e do të veshësh fustanin më rë bukur të garderobës dhe të jesh në garë për djalin më simpatik të shkollës për ta patur në krah, vajza ka bashkuar trashëgimnë kulturore dhe vlerat familjare të përcjella në një foto të vetme. Ndonësë fustani i saj nuk kishte shkëlqim apo xixa, kjo do të jetë maturantja që do të mbahet mend më gjatë, të paktën e qytetin e vogël verior, që ruan vlerat e pacmuara shqiptare.

Share With:
Translate »
805 Views