Shkon për të mësuar gjininë e binjakëve në maternitet, por mbeti pa fajlë ajo nga ajo që pa në eko

Një grua në Çeki mendonte se priste dy binjak, por ka mbetur pa fjalë në momentin që ka parë ekon. Barku i saj ishte më i madh seç duhej, por as mjekët nuk e mendon se gruaja do të sillte në jetë 5 fëmijë.

Kur u vizitova herën e parë më thanë se do bëhesha me binjak, por kush shkova për të mësuar gjininë e tyre, më thanë se nuk pres dy fëmijë, por pesë. Nuk e prisja, por mund të them se isha shumë e lumtur kur ma thanë”,- ka thënë gruaja.

Fëmijët e saj lindën dhe gëzojnë shëndet të plotë. Emrat e tyre janë Deniel, Michael, Alex dhe Martin. Edhe pse gruaja ishte përgatitur vetëm për dy fëmijë ka mundur t’ia dal edhe me pesë fëmijë.

Share With:294 Views