Shmangni rrëzimin gjatë shtatzanisë me këto 3 mënyra

Periudha e shtatzënisë është e veçantë për gratë. Në këtë kohë përveç kënaqësisë shpirtërore që gratë përjetojnë, ato duhet të rrisin kontrollet te gjinekologu por edhe të ndërmarrin disa masa që të mos e rrezikojnë pasardhësin.
Një nga gjërat që duhet pasur kujdes është rrëzimi. Ka katër gjëra esenciale ndaj të cilave në periudhën nëntë mujashe duhet shtuar kujdesi, ato janë:
1. Largojini pengesat nëpër dyshemenë  e shtëpisë suaj.
2. Mbahuni kur ecni, si shkallëve dhe kini kujdes kur ecni nëpër terren të rrëshqitshme.
3. Keni shumë kujdes me mbathjet, madhësinë dhe formën e tyre.

Share With:
Translate »
1686 Views