Shtohen dyshimet për vrasje me paramendim, në shtëpinë ku u vra 29-vjeçarja shtatzënë u gjet helm për minjtë

Dhe në kontrollin e shtëpisë në Senago (Milano) ku jetonte çifti, u gjet edhe helm për minj, i sekuestruar së bashku me bllokun e thikave dhe materiale të tjera të dobishme për hetimin. Këta elementë vetëm sa vërtetojnë bindjen e orës së parë të hetuesve: vrasja e 29-vjeçares ishte e paramenduar .

Corriere della Sera raporton fillimisht për zbulimin e helmit të miut në shtëpinë e Alessandro Impagnatiello në Senago , duke shtuar detaje të tjera mbi bastisjen e shtëpisë së çiftit që u bë në prani të prokurorëve që kryenin hetimet.

Ndaj në banesë do të ishin gjetur “ gjurmë të shumta gjaku ”. Në veçanti, Il Corriere della Sera shkruan gjithmonë , në zonën midis kuzhinës dhe dhomës së ndenjes, ku Impagnatiello rrëfeu se kishte goditur Giulia Tramontano. Por jo vetëm kaq. Gjak, madje “i dukshëm me sy të lirë, u zbulua edhe në murin përballë”, të paktën pesë metra larg.

Më tej, në dyshemenë, të cilën 30-vjeçari ka tentuar ta pastrojë tërësisht, luminoli ka shfaqur shenja të tërheqjes zvarrë të trupit . Një fqinj tani pretendon se ka dëgjuar zhurmë përgjatë shkallëve të godinës gjatë natës dhe kjo mund të lidhet me momentin në të cilin Impagnateello fshehu trupin e Giulia Tramontano në garazh.

Me pak fjalë, përveç bllokut të thikës, një shishe gjysmë bosh me benzinë dhe një qese transparente të përputhshëm me atë që përdoret për mbështjelljen e trupit, shtohet zbulimi i helmit të miut, ndërsa në prokurori dalin dëshmitarë të tjerë, si p.sh. si pronar i një lokali tek i cili Impagnatiello dhe nëna e tij do të ishin drejtuar për të pyetur për praninë e kamerave në rrugë.

      

Share With:
Translate »
51 Views