Si duket Gjino, aktori i “Përrallë nga e kaluara”

Të gjithë e kujtojmë filmin e njohur “Përrallë nga e kaluara” dhe gjithashtu edhe loja aktoriale e spikatur e të gjithë aktorëve dhe veçanërisht rolin e Gjinos. 14-vjeçari të cilin familja e ka detyruar të martohet në moshë të vogël të martohet me një vajzë më të madhe se vetja për të shërbyer në shtëpi. Por si është në ditët e sotme aktori që ka luajtur rolin e Gjinos, Admir Sorra? Përmes këtyre fotove shohim sesa ka ndryshuar aktori gjatë këtyre viteve.

 

Share With:
Translate »
2068 Views