Si i thërrasin fëmijët e familjes mbretërore kur shkojnë në shkollë?

Nuk do të ketë “Lartmadhëria juaj” në klasë për fëmijët e familjes mbretërore!

Princesha Charlotte  4-vjeçare do të ndjekë gjurmët e vëllait të madh Prince George të enjten, duke e bashkuar me atë në Thomas’s Battersea  që kushton23,000 dollarë në vit – dhe ashtu si mbreti i ardhshëm, ajo nuk do të marrë trajtimin mbretëror gjatë ditëve të shkollës.

Për shokët e saj të klasës, Princesha Charlotte do të jetë vetëm një fëmijë tjetër. Në vend që t’i drejtohet Kate Middleton dhe vajzës së Princit William me titullin e saj mbretëror, ajo thjesht do të njihet si Charlotte. (Ndoshta miqtë e afërt do ta quajnë Lottie, pseudonimin e adhurueshëm të zbuluar më parë nga Kate!)

Prince William and Prince George on his first day of school in Sept. 2017

Kur bëhet fjalë për mbiemrin e saj, gjërat janë pak më të ndërlikuara. Por nëse ajo ndjek hapat e vëllait të saj George, ajo do të njihet si Charlotte Cambridge.

Princi William dhe Princi Harry u quajtën William Wales dhe Harry Wales gjatë ditëve të tyre të shkollës, si dhe vitet e tyre në forcat e armatosura. Pse? Sepse babai i tyre, Princi Charles, është Princi i Uellsit. Është një homazh për titullin e babait të tyre, për raste kur “Princ” thjesht duket shumë zyrtare.

Burimi: People.com

Share With:
Translate »
442 Views