Skanda/ Anëtari i familjes mbretërore i përfshirë në aferën seksuale me të mitur

Qindra faqe dokumentesh nga gjyqi i trafikantit seksual Jeffrey Epstein, i cili kreu vetëvrasje në burg në vitin 2019, janë publikuar në SHBA. Dokumentet që përmbajnë më shumë se 150 emra, përfshijnë disa nga viktimat e Epstein dhe figura të njohura që lidheshin me milionerin dhe që kishin vizituar ishullin e tij privat.

Emrat u mbajtën sekret për vite me radhë derisa një gjykatës vendosi se nuk kishte asnjë justifikim ligjor për të vazhduar mbajtjen e tyre nën vulë. Këta emra të profilit të lartë përfshijnë, ndër të tjera, ish-presidentin amerikan Bill Clinton, Donald Trump dhe Princin Andrew, si dhe dhjetëra emra të tjerë të njohur.

106256509 1574273278007gettyimages 1161385196
211014213501 Bill Clinton American Flag 1998
Trump Organization Trial In New York State Supreme Court In New York

Dokumentet janë pjesë e padisë për shpifje kundër sociologes britanike dhe të besuarit të Epstein Ghislaine Maxwell nga Virginia Roberts Giuffre, e cila tha se ishte viktimë e trafikimit dhe abuzimit seksual. Maxwell po vuan një dënim me 20 vjet burg për rekrutimin e vajzave adoleshente që abuzoheshin seksualisht nga Epstein.

Dokumentet ligjore përfshijnë një pretendim të raportuar më parë për ngacmim nga Princi Andrew, të cilin ai e ka mohuar. Ish-presidentët Bill Clinton dhe Donald Trump u përmendën gjithashtu në deponimet nga Maxwell dhe një nga vajzat që ajo punësoi për Epstein, por nuk përfshiheshin akuza për keq bërje.

Share With:
Translate »
39 Views