Sky, Afërdita dhe Jakub lënë Amerikën

Pas një kohe të gjatë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Afërdita ka vendosur ta lërë tokën e ëndrrave. Modelja do të zhvendoset në Europë e më saktë në Republikën Çeke.
Arsyeja lidhet me profesionin e bashkëshortit të saj Jakub Kindl.

Hokeisti është transferuar në një ekip europiam dhe kështu së bashku me Afërditën dhe Blue Sky do të nisin një jetë të re në Republikën Çeke duke i thënë “Bye bye” Amerikës, ndoshta për ca kohë.

Share With:
Translate »
116 Views