Nora dhe Roberti nuk bëhen bashkë vetëm për Reneen, por edhe për diçka tjetër

Nora dhe Roberti po bëjnë 2 vite të ndarë, por në asnjë moment nuk kanë bërë skandale, deklarata apo akuza ndaj njëri-tjetrit. Përkundrazi marrëdhënia e tyre vazhdon shumë e mirë.

Jo vetëm për hir të vajzës së tyre Renee, por tani ish-çifti bëhen bashkë edhe për mbrëmje muzikore.

Të dy kanë treguar së fundmi se do të performojnë bashkë në një klub nate në Prizren dhe pritet që pjesë e performancës së tyre të jetë edhe ndonjë duet.

Share With:
Translate »
125 Views