Sot ishte dita e Atarës të ndriçonte Instagramin, një herë te mami Orinda një herë te babi Turi

Atara e ka marrë gjithë vëmendjen në Instagramin e mamit dhhe të babit. Për herë të parë pamë qartë që Atara ka marrë tiparin më të bukur të mamit që janë sytë dhe me siguri babit nuk i vjen as pak keq që nuk i ka ngjarë atij.

Ndërsa mami Orinda ka realizuar nje video dhe kuptuam se koha kalon shumë shpejt dhe e vogla e çiftit po rritet.

Komentet nuk munguan në secilin postim dhe duhet thënë se dashurinë më të madhe e mori Atara nga ndjekësit e mamit dhe të babit. Së shpejti me siguri fansat e saj do ia kalojnë për nag numri atyre të prindërve të famshëm.

Share With:
Translate »
53 Views