Spektakël me motor dhe është vetëm 4 vjeç

Një djalë katërvjeçar i ka mahnitur të gjithë me aftësitë e tij për ti dhënë motorit dhe jo vetëm. Jaydin Smith mori motoçikletën e tij të parë kur ishte vetëm 2 vjeç. Dhe ai ka vërtetuar se është si superstar i garat me motoçikleta. Prindërit e tij Jocelyn dhe Patrick Smart i adhurojnë gjithashtu motoçikletat dhe motorcross ndaj e kanë kthyer pronën e tyre në Kaliforni në një fushë çiklizmi. Djali i vogël ka aftësinë që të hidhet, ngjitet, të zbresë në kodër shumë shpejt.

This daredevil motocross star is only four years old! 😲

This daredevil motocross star is only four years old! 😲

Posted by Daily Mail on Monday, February 12, 2018

Share With:
Translate »
625 Views