Surpiza në fushën e blertë që i zbukuroi ditën Ronaldos

Cristiano është një ndër futbollistët më të mirë. Ai stërvitet shumë që të arrij gjithmonë rezultate të suksesshme. Gjithashtu përpos profesionit dhe karrierës, ai është shumë i lidhur me familjen duke veçuar djalin e tij të madh Cristiano Junior.

Ai ka vendosur që ti bëj një surprizë babait të tij sot. Ka shkuar në fushën që Cristiano po stërvitej. Ai është ndjerë shumë mirë nga kjo vizitë e të birit dhe ka postuar një foto të dy bashkë në fushë.

Foto e postuar nga Cristiano:

Special guest today in training ground 👌👌👌❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Share With:
Translate »
565 Views