Archive

Maji është periudha më e bukur për të gjithë nxënësit e klasës së parë, të cilët bëhen gati për tu ndarë me Abetaren dhe të njihen me librin

Këngëtari Blero Muharremi dhe aktorja e njohur Teuta Kraasniqi, janë padyshim çifti shembull ku edhe pas divorcit bashkohen për gëzimet dhe shqetësimet e vajzës së tyre, Tara. Ditën

Translate »