Archive

Edhe pse ndonjëherë nuk duket kështu, adoleshentët i duan prindërit e tyre. Thellë në vete dëshirojnë me ta të pajtohen dhe të kenë një marrëdhënie në të cilën

Djemtë adoleshentë kanë nevojë për 2200 deri në 3200 kalori në ditë, ndërsa një vajzë adoleshente ka nevojë për 1800 deri në 2400 kalori në ditë. Ndoshta adoleshenti

Nga sulmi terrorist në koncertin e Ariana Grandes, të premten, në Manchester u lënduar shumë persona ku 22 prej tyre mbetën të vdekur. Në rradhët e personave që

Kanabisi dhe droga po tërheq rreth vetes gjithmonë e më shumë adoleshentët shqiptare. Studimi i fundit i specialistëve të Institutit të Shëndetit Publik nxjerr në pah se ndërsa numri

Translate »