Ariana Grande surprizon adoleshentët e lënduar nga sulmi në Manchester

Nga sulmi terrorist në koncertin e Ariana Grandes, të premten, në Manchester u lënduar shumë persona ku 22 prej tyre mbetën të vdekur. Në rradhët e personave që ishin në koncertin e yllit botëror ishin dhe shumë adoleshentë. Ndaj, Ariana i surprizoi adoleshentët e lënduar nga sulmi duke i vizituar në spital.
Një nga fanset e saj, Jaden Farrell-Mann, 10 vjeç, shkruan: Sot takova mbretëreshën time. Të dua! /Kids’ Time 

Share With:
Translate »
960 Views