Archive

George Clooney u bë baba për herë të parë para disa ditësh me binjakët Alexander dhe Ella dhe lindja e tyre ka kushtuaar 1.3 milionë dollarë. Një burim i afërt

Nuk ka ende foto të binjakëve, megjithatë babai i aktorit, Nick Clooney, ka zbuluar disa detaje. Prezantuesi i dikurshëm amerikan, tashmë në pension, ka thënë që i ka

Lajmi i shumëpritur filloi të bëjë xhiron e botës. Amal Clooney ka sjellë në jetë ditën e sotme binjakët, të cilët janë pagëzuar me emrat Ella and Alexander

Translate »