Archive

Shiloh Jolie – Pitt,‘vajza e parë biologjike e Angelina Jolie dhe Brad Pitt është e njohur për stilin disi mashkullor, por shijet e Shiloh në veshje mund të

Zahara Jolie-Pitt ishte vetëm 6 muajshe, kur Angelina Jolie e adoptoi, me 6 korrik të vitit 2005. Ajo udhëtoi në Etiopi me, atëherë të dashurin, Brad Pitt për ta

Angelina Jolie është një nga aktoret më të famshme në rruzullin tokësor. Repertori i saj është i mbushur me filma të suksesshëm e të famshëm, që pëlqehen shumë

Translate »