Archive

Arbana Osmani një vit më parë moderoi emisionin "Dua të të bëj të lumtur". E kemi parë shpesh të buzëqeshë por nuk e kemi ditur se kush e

Momenti më i bukur i çdo ditëlindje është padyshim fryrja e qirinjve. Falë zhvillimit të teknologjisë dhe metodave të reja, tortat e ditëve të sotme, të vjen keq

Arbana Osmani sapo ka ndarë me ne foton më të bukur që mund të mbyllte mbrëmjen. Ajo i ka uruar ditëlindjen mbesës së saj të vogël që sot

Translate »