Tortat e ditëlindjeve të fëmijëve të VIP-ave shqiptarë

Momenti më i bukur i çdo ditëlindje është padyshim fryrja e qirinjve. Falë zhvillimit të teknologjisë dhe metodave të reja, tortat e ditëve të sotme, të vjen keq t’i hash kur shikon se sa të bukura dhe të kuruara janë. Nuk thonë kot që duhet të të ngopet syri më parë. Por ata që i gëzohen më shumë ditëlindjes dhe tortave janë fëmijët. Ndaj dhe prindërit apo të afërmit e tjerë kujdesen që veç dhuratës të mos i zhgënjejnë me tortën.
Më poshtë ju sjellim një pjesë të tortave të ditëlindjeve të fëmijëve të personazheve publikë në Shqipëri. /Kids’ Time

Torta e Lian, djalit të Vesa Lumës dhe Big Bastës

Torta e Grace, vajzës së Aurela Gaçes

Torta e Arias, vajzës së Eneda Tarifës

Torta e Jonit, djalit të Arbana Osmanit

 

Torta e Jonart, djalit të Vedat Ademit

 

Torta e Ellas, vajzës së Emina Çunmulaj

Torta e Ansit, djalit të Sinan Hoxhës

Torta e Fernandos, djalit të Çiljeta Xhilagës

 

Torta e Xhoelit, vajzës së Alban Dudushit

 

Torta e Zoit, vajzës së Endri Xhafos

 

Torta e Kronit, djalit të Orgesa Zaimit

 

Torta e Erlisit, djalit të Ledina Çelos

 

Torta e Amarës, vajzës së Aulona Mustës

 

Torta e Alteos, djalit të Fjodora Fjorës

 

Torta e Olesias, vajzës së Esdalin Goranit dhe Manjola Hasanit

 

Torta e Kian, djalit të Fatma Haxhialiut

 

Torta e Floranit, djalit të Alban Kondit

 

Torta e Leanzos, djalit të Anjeza Brankës

Share With:
Translate »
4052 Views