Të dielat e ëmbla të Arbana Osmanit

Arbana Osmani një vit më parë moderoi emisionin “Dua të të bëj të lumtur”. E kemi parë shpesh të buzëqeshë por nuk e kemi ditur se kush e ka bërë të lumtur. Padyshim që arsyet janë të shumta por grimcat e lumturisë që dhurojnë nuk janë të njëjta.
Por kjo foto e të dielës e postuar nga vetë moderatorja në Instagram tregon se nuk ka arsye më të madhe për të qenë e lumtur kur shikon djalin e saj dhe fëmijë të tjerë të lumtur. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1249 Views