Archive

Momenti më i bukur i çdo ditëlindje është padyshim fryrja e qirinjve. Falë zhvillimit të teknologjisë dhe metodave të reja, tortat e ditëve të sotme, të vjen keq

Aria bukuroshe, vajza e artistëve Eneda Tarifa dhe Erion Zaloshnja sot ka mbushur 4 vjec dhe ditëlindja e saj dukej sikur kishte dalë nga përrallat. Me një dekor

Translate »