Archive

Sonte po mbahet koncerti "3 musketierët" i trios Aleksandër Gjoka, Elton Deda dhe Redon Makashi. Një surprizë e këndshme ka ndodhur për Sandrin, vajza e tij së bashku

Të gjithë e dimë që vajzat janë të babit. Nëse keni dyshime për veten ose motrën tuaj, më poshtë janë 15 arsye që ju bëjnë vajzën e babit: 1.

Ledioni ka treguar se ndondëse i ri në moshë, është shumë i përkushtuar. Fundjavën sidomos e shpenzon gjithmonë me familjen. Mami Sara ka postuar këtë video kaq të ëmbël,

Translate »