15 faktet që tregojnë se ti je një vajzë babai

Të gjithë e dimë që vajzat janë të babit. Nëse keni dyshime për veten ose motrën tuaj, më poshtë janë 15 arsye që ju bëjnë vajzën e babit:
1. Nëqoftëse mami thotë “Jo”, vajzat shkojnë tek babi
2. Kur jeni fëmijë, bisedoni me babin në të gjitha llojet e mënyrave edhe për gjërat qesharake. (Është shumë e vështirë t’i thuash “jo” një vajze të vogël e cila beson se është një princeshë.)

3. Ti i thërret “babush” edhe pasi je bërë vetë me fëmijë
4. T’i prezantosh babait të dashurin është momenti më i sikletshëm i jetës për mos të thënë më i tmerrshmi
5. Momenti i parë që ti i prezantove të dashurin, ishte i trishtë për të dy ju
6. Shëtitjet me të bëhen më të vështira kur rritesh nga shikimet e djemve
7. Babai bëhet më feminist ndërkohë që ti rritesh

8. Ti ke një zë special dhe bindës kur kërkon diçka nga babai. ( – Babuuush, a do më blesh një akullore të luuuuutem?)
9. Ai dëshiron të t’i zgjidhë të gjitha problemet
10. Ti mund t’i tregosh gjithmonë se çfarë dhurate do për ditëlindje ose Krishtlindje
11. Mund të lexoni mendjet e njëri-tjetrit
12. Mund të bisedoni për orë të tëra në telefon pa patur diçka konkrete
13. Ai është personi i vetëm në botë që mund t’ju mërzisë pafundësisht shumë
14. Bisedat tuaja ngjajnë si kode misionesh sekrete për të tjerët
15. Mami ankohet gjithmonë duke thënë se ndihet e braktisur nga ti

Share With:
Translate »
1328 Views