Archive

Këngeëtarja me famë botërore Beyonce ka festuar 'baby - show' - rin e binjakëve të saj. Festa është organizuar të shtunën në një vend privat në Beverly Hills

Beyonce dhe disa nga të afërmit e saj u mblodhën ditën e shtunë në shenjë të pritjes së binjakëve të saj. Ylli i popit është fotografuar duke festuar

Siç ju kemi treguar shpesh  Beyonce ka realizuar sete fotografike profesionale në çdo muaj të pritjes së saj të ëmbël. Por fotografia që ndau sot me ne, na

Translate »