Archive

Alban Dudushi dhe Bieta Sulo u bënë prindër të djalit të tyre Kroi Art në maj dhe vetëm pak javë më pas janë fotografuar duke shëtitur në rrugët

Siç dihet prej kohësh, Alban Dudushi dhe Bieta Sulo presin të bëhen prindër të një djali. Gjatë realizimit të një seti fotosh për kopertinën e Revistës Who, duket

Translate »