Archive

Cristiano Ronaldo pret të bëhet me binjakë, edhe pse në media u përhap lajmi që ato lindën dhe ky fakt e ka lumturuar pa masë dhe nuk i

George Clooney u bë baba për herë të parë para disa ditësh me binjakët Alexander dhe Ella dhe lindja e tyre ka kushtuaar 1.3 milionë dollarë. Një burim i afërt

Këngeëtarja me famë botërore Beyonce ka festuar 'baby - show' - rin e binjakëve të saj. Festa është organizuar të shtunën në një vend privat në Beverly Hills

Kur një femër pret të bëhet nënë, jo me një, por me dy fëmijë, gjëja e parë që e pyet mjeku është nëse ka historik binjakësh në familje. Sipas

Translate »