Ja sa i ka “blerë” Cristiano Ronaldo binjakët e tij

Cristiano Ronaldo pret të bëhet me binjakë, edhe pse në media u përhap lajmi që ato lindën dhe ky fakt e ka lumturuar pa masë dhe nuk i ka llogaritut shpenzimet për to. Në Portugali është zbuluar çmimi që ka paguar sulmuesi i Realit të Madridit për Evën dhe Mateon. Shtypi portugez siguron se bebet do t’i kushtojnë 200 000 euro Cristiano Ronaldos, duke iu përafruar shumës së George dhe Amal

“Cmjornal” thotë se nëna surrogate e fëmijëve është zgjedhur me katalog dhe se është detyruar që të firmosë një kontratë ku heq dorë nga çdo e drejtë mbi fëmijët, të cilët do i bashkohen Cristiano Ronaldo Juniorit

Share With:
Translate »
1458 Views