Archive

Blendi Fevziu, drejtuesi i emisionit politik "Opinion" është baba i dy vajzave, Mishel dhe Alis. Teksa po përgatitet me intensitet së bashku me stafin e tij për 20-vjetorin

Si çdo baba edhe Blendi Fevziu ka një marrëdhënie shumë të veçantë me vajzat e tij. Ndërsa ishim mësuar ta shohim duke udhëtuar nëpër vende të veçanta me

Translate »