Archive

Aktualisht është futbollisti më i mirë në botë, ku edhe për këtë vit është favorit me fituar çmimin “Topi i Artë”. Cristiano Ronaldo për momentin gjendet në vendlindje, ku

Cristiano Ronaldo pret të bëhet me binjakë, edhe pse në media u përhap lajmi që ato lindën dhe ky fakt e ka lumturuar pa masë dhe nuk i

Orë të tensionuara për Cristiano Ronaldo, lojtarin e Real Madridit i cili po hetohet nga autoritet spanjolle për evazion fiskal. Pavarësisht gjendjes, futbollisti nuk është vetëm për të kaluar

Translate »