Archive

Kongresmenët amerikanë kanë qenë të ftuar për një piknik në oborrin e shtëpisë së bardhë nga Donald Trump dhe familja e tij. Në një mjedis joformal, kemi një

Presidenti i Amerikës, Donald Trump ka festuar dje 71-vjetorin e ditëlindjes. Kjo është ditëlindja e parë që ai feston si president dhe s’kishte si të mos mungonte një urim

Translate »