Archive

Ish-deputeti dhe ish-ministri Dritan Prifti është ndarë nga jeta në moshën 49-vjeçare. Prifti vuante prej kohësh nga një sëmundje e rëndë dhe u ishte nënshtruar disa ndërhyrjeve vitet e

Fëmijët e politikanit Dritan Priftit janë të apasionuar pas artit dhe modës. Përveç të qenit "fashion" ata luajnë në vegla muzikore si violinçelë dhe piano. Por Livia, vajza

Translate »