Livia, vajza e Dritan Priftit këndon live këngën e Rihanna-s

Fëmijët e politikanit Dritan Priftit janë të apasionuar pas artit dhe modës. Përveç të qenit “fashion” ata luajnë në vegla muzikore si violinçelë dhe piano. Por Livia, vajza e vetme e familjes Prifti dhe më e përkëdhelura, edhe këndon dhe ja ku e dëshmon live në televizion me këngën e Rihanna-s.

Share With:
Translate »
3246 Views